Ravis ws

Coaching & Utveckling

Att lära känna sig själv är den enskilt viktigaste vägen mot personlig utveckling. Utmaningen innebär inte enbart att stå ut med det som dyker upp, men att även acceptera det. Var sak har sin plats, även inom oss.

Vårt fysiska tillstånd och våra emotioner är sammanflätade och påverkar vårt humör och våra beslut. Finner vi, via kroppen, lugn och stillhet är det lättare att nå mental och känslomässig klarhet. Yogaövningar och meditation grundar oss och skapar en frizon där vi kan betrakta vår situation, våra tankar, mönster och präglingar ”utifrån” och låta dem bli våra allierade i utforskandet.

Under dessa sessioner använder vi oss av samtalet, pranayama – andetaget, meditation, asana – yogapositioner, för att stärka och lyfta till ytan det du söker att utforska. Vi går in på de teman som rör sig hos dig just nu. En bokning, (en session 75 min), inkluderar en uppföljning  på ca 20 min.

Dessa är INTE terapisessioner och ersätter inte psykologiska/psykiatriska behandlingar hos en utbildad terapeut!

Alexandra Kambler som leder dessa sessioner är beteendevetare med en fil.mag i psykologi och är även utbildad samtalsledare.

Hör av dig för mer info och boka tid nedan.

Du är så välkommen på din egen stund!


Info

Pris: 850:-/ tillfälle inkl uppföljning

Tid: 75 min + 20 min

Betalning till bankgiro 829-7970

Avbokning samma dag debiteras med hela kostnaden.


Dharma Coaching