Pitchen är död

Pitchen är död 3e juni

Pitchen är död

Samtal om samtalet. 

Ingen kan ha undgått senaste tidens omstäliningar och turbulens. Det är tid att stanna upp och reflektera över tidigare levnadssätt och sätt att kommunicera, det finns en mättnad och ett stopp. Vi kan inte fortsätta så här längre. Vi vill påstå att : Pitchen är död. Det har vi känt länge. i detta samtal vill vi synliggöra hur strukturer har präglat och präglar våra sätt att relatera, värdera och kommunicera med varandra.

Vi har upplevt att det finns en längtan efter att mötas på riktigt, i det längre, närvarande formatet. Nu, mer än någonsin förr. Pitchen är död. Men samtalet kan födas. 
Delta i ett brinnande möte mellan de eminenta talarna och medvtenadeskaparna  Alexandra och Johanna som garanterat kommer utmana och inkludera er.

Johanna Lundin: VD och grundare till Equalate. 

Jämställdhetsexpert med 15 års erfarenhet av att driva jämställdhetsutveckling inom privat och offentlig sektor. 

Johannas nerv: Övertygad om att skapa jämställdhet under sin livstid. 

Alexandra Y Kambler: Driver Dharma Lifestyle International. Beteendevetare med fil.mag i psykologi och yogalärare med 20 år erfarenhet av att undervisa, förmedla och gestalta empowerment, lyhördhet och rörelsemedvetenhet.

Alexandras nerv: Att öka medvetenhet och medkänsla.
Vi vill väcka tankar och reflektioner kring nya sätt att delta i ett hållbart samhälle med ökad närvaro, mod och lyhördhet.

INFO

Datum: 3e juni

Tid: 16:30

Plats: Live från Västmanlands teater

Pris: donation

Anmälan: Gigs for her