Glöda hållabrt 2

Glöda Hållbart med Josefi & Alexandra

I din sanna kraft upphör alla gränser att existera!

Ramona Balsner, grundare av nätverket Balansia, bjuder in till en superskön kväll som kommer att stärka och lyfta din anda. Möt Josefi och Alexandra s0m inspirerar dig till medvetna val som frigör energi.

Alexandra föreläser och utbildar inom personlig utveckling, ledarskap och yoga.  Hon är grundare till Dharma Lifestyle International och har utvecklat metoden Non-Verbal communication – empatisk kommunikation för teambuilding och ledarskap och utbildar i integritet och empowerment för kvinnor.

Följ Alex på Instagram! @alexandrakambler_official


Josefi är föreläsare, NLP trainer & livsstilscoach inom personlig utveckling och hälsa. Bli din egen livscoach med tuff kärlek till dig själv. Josefi visar oss övningar för dtt mindset och självledarskap.

Josefi finns på Instagram: @josefidahlberg

Hemsida: www.josefidahlberg.com


Ramona berättar om sin resa till en starkare och gladare livsstil. Där har Josefi och Alexandra bidragit med kloka budskap genom yoga, workshops och coaching.

Lär känna Ramona och nätverket Balansia mer! Instagram @ramona_balansia.


Info

Kvällen bjuder på nätverkande, föreläsning och workshop. Fika ingår.

Tid: Drop in 17.30-17.45. 17.45 börjar vi.

Plats: Blåsbogården, Blåsbogatan 3, Kyrkbacken Västerås

Parkering: Lättast att parkera vid Bryggargården och gå över Svartån.

Din investering: 495kr

Betalning och anmälan via Swish till Ramona 076-2617797, eller via Face Book – Event Glöda Hållbart. Din bindande anmälan är registrerad vid betalning.

Varmt välkomna till en inspirerande kväll!