Företag 1

Företag & Organisationer

Dharma Lifestyle erbjuder annat än tända ljus och mysigt avkopplande pauser från en hektisk vardag. Dharma inspirerar till en hållbar livsstil och personlig utveckling med grund i vetenskap, gedigen kompetens och erfarenhet. Alexandra förmedlar yogans djupa visdomar på ett alldeles unikt sätt, med humor och lättsamhet.

Dharma passar Er som tänker längre och djupare än enbart fysisk aktivitet och lyxiga pauser från vardagen. Dharma står för kreativitet, medmänsklighet, glädje, ansvar och empowerment. Vad står Ni för?

Kika nedan på Dharma-inspirerade arbetsplatser. Välkomna ni med!


Team building & Ledarskap

Relationship Integrity Movement

Lanseras i juni2 2018 för hösten! Detta är en kurs för grupper och individer som har intentionen att lära känna sig själva och sin del i det större sammanhanget. Kursen är skapad för dig som vill utveckla ditt ledarskap, din självinsikt och göra skillnad i ditt och andras liv.

Kompis yoga är en klass där utövningen sker i par och grupper. Vi stöttar och utmanar vår partner och lyssnar in och möter varandras behov. I relation med andra möter vi oss själva. Detta är en mycket uppskattad workshop som garanterar mycket skratt, en och annan insikt och del överraskningar.

 

Inspirationsklass

Introducera medarbetarna till fysisk yogautövning. Eller kanske har ni tidigare erfarenhet av yoga och vill få lite mer djup och inspiration. Tillsammans skapar vi ett tillfälle som ger mersmak.

 

Workshop

Halvdag, heldag, eller ett par timmar? Vi väljer tema tillsammans utifrån era önskemål och behov. Antingen vill ni lägga fokus på fysiskt välbefinnande, styrka och smidighet eller så vill ni lägga till yogafilosofi, meditation och samarbetsövningar. Ni kanske är intresserade av tekniker och redskap för ro och fokus i vardagen?

 

Yoga Kurs

Skapa regelbundenhet i er yogautövning! Dharma kan komma ut till er, eller så kommer ni till Dharma Loftet på Kyrkbacken i Västerås. Ni kan välja att följa Dharmas ordinarie kursomgångar (8 – 10 tillfällen) eller boka hela terminen, x-antal gånger i veckan i anslutning till Er arbetsdag.

 

Dharma talk

En Dharma talk är en sorts föreläsning där temat bygger på psykologiska och existentiella frågor, hur vi gör skillnad genom våra handlingar och vad det innebär att vara delaktig i sitt liv. Dharma talks är populära och en uppskattad del i Dharmas utbud. De väcker nya tankar och öppnar upp för nya insikter och perspektiv. Här är tips på teman:

  • Yoga – definitioner och perspektiv.
  • Empowerment och självinsikt. Personlig utveckling börjar med nyfikenhet och studier.
  • Compassion – We’re in this together. Vårt gemensamma ansvar för varandras och vårt eget välbefinnande.
  • Superhjältar och Superkrafter. Det finns mer kraft inom dig än vad du tror.

Dharma-Inspirerade Företag & Organisationer

Alexandra har ett nära samarbete med David Phillips på Presentationsteknik.se – ledande i Sverige och världen inom presentation och ledarskap, där hon coachar och undervisar på själv-ledarskapskursen WOW. Och även med Equalate – Sveriges främsta inom organisationsutveckling för jämställdhet, mångfald och inkludering. Nedan finns fler som fått glädjen att möta Dharma.

Veggoköket

 

Trafikverket Västerås

 

Presentationsteknik.com

” Att yoga med Alexandra är som att påbörja en resa tillsammans med sin egen kropp och älska varje del av den. Hennes lugna och varma personlighet gör att du på ett enkelt och roligt sätt gör övningar du aldrig trodde du skulle kunna.Varsamt leder hon dig närmare en större förståelse för vad du klarar av och vad din kropp mår fantastiskt bra av att göra. Hon ger inte endast kroppslig förståelse utan med sin breda kunskap leder hon dig även att mentalt förstå dig själv. Jag kan med stor tacksamhet och glädje säga att med Alexandras guidning har jag vuxit, inte bara som nypassionerad yogi utan även som människa. Tack!” // Maria Phillips – Livsteknik

 

ÅF – Västerås 

 

Vandringsbloggen.se

” Tack vare Dharma Yoga har jag skapat en närmare relation till naturen – där jag både jobbar och älskar att spendera fritiden. Alexandra bemästrar konsten att ta de uråldriga traditionerna och filosofin till en modern kontext och med nyfikenhet skapa upptäckarlust till ökad kroppskontroll, att hitta sitt andrum och skapa långsiktigt hållbart förhållningssätt till omvärlden.” // Angelica Mejstedt, Vandringsinspiratör och Friluftskonsult

 

Västmanlands teater

 

Mälarenergi AB

 

Vafab Miljö

Välkomna till Dharma!

Ta kontakt med Alexandra för mer info och bokningar