2B8FE0D8-A672-4DD9-9894-F3C64E2AB202

Konsten att studera YogaFilosofi 27 maj

Visst vore det schysst, med lite yoga filosofi, men det känns svårt. Kanske lite högtravande eller till och med tråkigt.
Kanske känns det helt onödigt att studera filosofin bakom positionerna. Ja, när vi väl kan övningarna, vad behöver man det andra till?

Tänk om filosofin skulle fördjupa din utövning och ge dig något att öva vidare på hemma. Tänk om lite bakgrund till de tjusiga visdomsorden som läggs fram på klass ger dig, på riktigt lättnad i vardagen och rent av en länge väntad på förändring som gör hela skillnaden? Yogastudier  är som vilka studier som helst. De kräver deltagande, engagemang och modet att vara nybörjare.

Så välkommen till en uppmuntrande start. Vi går genom syftet med yogastudier, varför det är viktigt och hur det kan göra skillnad inte bara för din yogautövning och i ditt liv, utan för världen också!

Vi kommer även att beröra några filosofiska begrepp ur yogasutran, för skojs skull ?

INFO

Plats: The Dharma Loft
Datum: 27 maj
Tid: 17:30 – 18:30
Pris: 150:-
Te och kaffe på plats.

Anmälan nedan!

Hur du studerar yoga filosofi