Kompisyoga 2

Partner Up! Kompisyogs på Little Peace, Solna

Kompisyoga

DELAD GLÄDJE

I denna lekfulla klass övar vi styrka & balans med stöd och utmaning av varandra. Vi övar klassiska yogapositioner i par, vi undersöker relationen mellan inre och yttre krafter och vårt förhållningssätt till dem. Vi övar att vara i frihet och struktur och utforskar samarbete och självständighet.

Detta är ett fantastiskt steg i riktning mot acroyoga, för dig som är nyfiken på att prova.

Välkommen till en rolig och innerlig resa att göra med en vän och träning i djupare kommunikation och tillit, en övning i empatiskt lyssnande.

Ta med en vän eller finn en på plats!

Alexandra  har utvecklat Kompisyoga som en naturlig del i teambuildning och självledarskapsutbildningar som ex. WOW grundad av kommunikations guru och ledarskaps coach David JP Phillips.Dess uppskattning har gjort att den blivit en egen form av utövning och erbjuds nu som en enskild workshop.

 


INFO

Datum: Fredag 22 november

Tid: 19:00 – 21:00

Plats: Little Peace Solna, Stockholm

Pris: 395:- / person eller 700:- /par

Ingen tidigare erfarenhet behövs.

Bokning till Little Peace.