Enlight8

Zoom into Philosophy

This is where the practice begins.
Yogafilosofi bjuder på redskap, metoder och reflektioner som tar dig vidare i frågeställningar som vidgar sinnet, ökar medvetenhet och bygger riktning. Ifrågasättandet står i centrum.
Filosofin handlar inte om att fördjupa dina positioner, den ger dig inblick och förmåga att se sammanhang klarare. Yoga är till för att lära känna och leda dig själv så du därmed kan vara ett ljus världen.

Under två tillfällen går vi genom några av fundamenten i den yogiska filosofin och utforskar psykologin bakom, eller framför … ja, vi får se.

21/4 atha yoga anusasanam – Here, now, is the teaching of yoga. 

Första tillfället är en introduktionsgenomgång. Vi går genom syftet med yogastudier, varför det är viktigt och hur det kan göra skillnad, inte bara för din yogautövning och i ditt liv, utan för världen också, inte minst utifrån ett hållbarhets perspektiv. Du kommer att förvånas över hur mycket du känner igen från modern psykologi och personlig utveckling.

28/4 – The Forces of Hindrance

Andra tillfället tittar vi på syftet med yoga – att bryta mönster och därmed lidande, vilka svårigheter vi möter på vägen – hinder och identifikation. Tänk om hinder, är vägen?


INFO

Plats: Zoom (länk ges vid anmälan)
Datum: 21 & 28 april
Tid: 17:30 – 18:30
Pris: 250:-/tillfälle eller 450:- för båda tillfällen.

Anmälan nedan! Din plats är säkrad i samband med betalning. Meddela vilket datum du vill delta eller om du önskar delta vid båda tillfällen.

Zoom into Philosophy