Coaching & Empowerment

Empowerment & riktning …

… det är vad du får, när du ger dig själv en stund hos Alexandra. Lägg också till en känsla av frihet, klarhet och lugn.

Att lära känna sig själv är den enskilt viktigaste vägen till personlig styrka och integritet. Utmaningen innebär inte att stå ut med det som dyker upp men att ha styrkan att acceptera och skapa utrymme för det som dyker upp. Var sak har sin plats, även inom oss.

Kropp, känslor och hjärna är sammanflätade. Händelser i ena änden påverkar händelser i en annan. Det kan vara beslut vi tar, tankar vi har, vanor vi är lite osams med, mental, känslomässig och fysisk stelhet. Allt finns där av en anledning men hur länge bestämmer du själv till stor del själv.

Under dessa sessioner använder vi oss av samtal, och ev. fysiska övningar för att ge lite andrum och styrka. Vi går in på de teman som rör sig hos dig just nu.

Även om coaching kan upplevas terapeutiskt, är detta INTE terapi och ersätter inte psykologiska/psykiatriska behandlingar hos en utbildad terapeut!

Alexandra Kambler är beteendevetare med en fil.mag i psykologi och är även utbildad samtalsledare och certifierad coach.

Hör av dig för mer info och bokning nedan.

Välkommen!


Info

Pris:
Endast samtal

60 min  750:- inkl uppföljning 20 min.

Samtal och rörelse

75 min 850:-  inkl uppföljning 20 min.

+ 6% moms för företag.

Betalning till bankgiro 829-7970

Avbokning samma dag och utebliven klass debiteras med hela kostnaden


Dharma Coaching