Alexandra1606-web-40_Fotor

Coaching & Empowerment

Empowerment, kreativitet & rörelse

Det är vad du får! När du ger dig en stund hos Alexandra. Lägg också till en känsla av frihet, klarhet och lugn.

Att lära känna sig själv är den enskilt viktigaste vägen till personlig styrka och integritet. Utmaningen innebär inte att stå ut med det som dyker upp men att ha styrkan och viljan att acceptera och skapa utrymme för det. Var sak har sin plats, även inom oss.

Kropp, känslor och hjärna är sammanflätade. Händelser i ena ändan påverkar händelser i en annan. Det kan vara beslut vi tar, tankar vi har, vanor vi är lite osams med, mental, känslomässig och fysisk stelhet. Allt finns där av en anledning, under en tid, hur länge bestämmer du till stor del själv.

Under dessa sessioner använder vi oss av samtal, och övingar för att ge lite klarhet och styrka. Vi går in på de teman som rör sig hos dig just nu. En bokning, (en session 75 min), inkluderar en uppföljning  på ca 20 min.

Även om coaching kan upplevas terapeutisk, ät detta INTE terapi och ersätter inte psykologiska/psykiatriska behandlingar hos en utbildad terapeut!

Alexandra Kambler som coachar och vägleder är beteendevetare med en fil.mag i psykologi och är även utbildad samtalsledare.

Hör av dig för mer info och boka tid nedan.

Välkommen till din själv.


Info

Pris: 850:-/ tillfälle inkl uppföljning

Tid: 75 min + 20 min

Betalning till bankgiro 829-7970

Avbokning samma dag debiteras med hela kostnaden.


Dharma Coaching