hfy

Happy Fascia Yoga

Äntligen!! Så efterlängtat det är att få hit Åsa Åhman, yogalärare och Rolfare till Västerås!

Lär dig mer om kroppens kanske mest underskattade mjukvävnad, bindväven eller fascian. Bindväven omger bl a dina muskler, organ, blodkärl och nerver. Bindväven skapar stadga och form men är även en förutsättning för rörelse. När vi förstår hur den fungerar och vad den gör för oss kan vi bättre anpassa rörelser, i vardagen och på yogamattan, så att vi bättre tar hand om denna vävnad och borgar för ökad hälsa och rörlighet samt mindre smärta.

Med mjuka yogarörelser, med hjälp av vår egen tyngd och via kontakten med underlaget möter vi motstånd i kroppen på ett sätt som inte stressar nervsystemet, på så sätt håller vi kroppen trygg så att förändring kan ske. Med kunskaper från Rolfing och yoga gör vi rörelser för att få bindväven – fascian – att släppa taget och bli rörligare, mjukare, återfuktad och glatt.

Det är en praktisk yogaworkshop där du lär dig mer om kroppen utifrån ett eget utforskande.

Gör din fascia happy med Yoga!

Om Åsa.

Åsa Åhman porträtt

Åsa Åhman är certifierad Rolfare och yogalärare med bred kompetens från bland annat ashtanga- och anusarayoga. Hon fascineras av kroppen och uppskattar lärare som har fokus på hälsa som helhet (fascia, andning och nervsystem bl a) som Gary Carter och Leo Peppas.  Åsa arbetar i Stockholm på Hälsans Hus med Rolfing och privatlektioner. Besök henne på www.rolfing-yoga.se


INFO

Datum: 24 februari

Plats: Dharma Loftet, Blåsbogården 3, Västerås

Tid: 10:00 – 12:30

Pris: 550:-


Betalning till bankgiro 829-7970

Ingen återbetalning vid avbokning.

Din plats är bekräftad i samband med inkommen betalning.

Välkommen att höra av dig med dina funderingar och boka din plats nedan.

Happy Fascia Yoga