Reach from the Earth.

Företag & Organisationer

Dharmayoga erbjuder mer än positioner, tända ljus och mysigt avkopplande pauser från en hektisk vardag. Dharma inspirerar till en hållbar livsstil och personlig utveckling med grund i vetenskap, gedigen kompetens och erfarenhet. Alexandra förmedlar yogans djupa visdomar på ett alldeles unikt sätt, med humor och lättsamhet.

Dharma passar Er som tänker längre och djupare än enbart fysisk aktivitet och enskilda tillfällen. Dharma står för kreativitet, medmänsklighet, glädje och empowerment. Vad står Ni för?

Kika nedan på Dharma-inspirerade arbetsplatser. Välkomna ni med!


Team building

Kompis yoga är en klass där utövningen sker i par och grupper. Vi stöttar och utmanar vår partner och lyssnar in och möter varandra. I relation med andra möter vi oss själva. Detta är en mycket uppskattad klass som garanterar mycket skratt och glädje, och en och annan insikt och överraskningar.

 

Inspirationsklass

Introducera medarbetarna till yoga med ett pass. Eller kanske har ni tidigare erfarenhet av yoga och vill få lite mer djup och inspiration.

 

Workshop

Halvdag, heldag, ett par timmar? Vi väljer tema tillsammans utifrån Era önskemål och behov. Antingen vill ni lägga fokus på fysiskt välbefinnande, styrka och smidighet eller så vill ni lägga till yogafilosofi, meditation och samarbetsövningar. Ni kanske är intresserade av hur yogan kan ta större del i vardagen och tekniker att finna ro och fokus?

 

Kurs

Skapa regelbundenhet i Er yogautövning! Dharma kan komma ut till Er, eller så kommer ni till Dharma Loftet på Kyrkbacken i Västerås. Ni kan välja att följa Dharmas ordinarie kursomgångar (8 – 10 tillfällen) eller gå på yoga hela terminen x-antal gånger i veckan i anslutning till Er arbetsdag.

 

Dharma talk

En Dharma talk är en sorts föreläsning där temat bygger på livets frågor, hur vi gör skillnad genom våra handlingar och vad det innebär att vara människa, individuellt och gemensamt. Dharma talks är populära och en uppskattad del i Dharmas utbud. De väcker nya tankar och öppnar upp för nya insikter och perspektiv. Här är tips på teman:

  • Vad är Yoga – definitioner och perspektiv om yoga.
  • Empowerment och självinsikt. Vad innebär det, och hur går det till? Hur kan en yogautövning hjälpa oss med det?
  • Compassion – We’re in this together. Vårt gemensamma ansvar för varandras och vårt eget välbefinnande.
  • Yoga, Superhjältar och Superkrafter. Det finns mer kraft inom dig än vad du tror.

Dharma-Inspirerade Företag & Organisationer

Veggoköket

 

Trafikverket Västerås

 

Presentationsteknik.com

” Att yoga med Alexandra är som att påbörja en resa tillsammans med sin egen kropp och älska varje del av den. Hennes lugna och varma personlighet gör att du på ett enkelt och roligt sätt gör övningar du aldrig trodde du skulle kunna.Varsamt leder hon dig närmare en större förståelse för vad du klarar av och vad din kropp mår fantastiskt bra av att göra. Hon ger inte endast kroppslig förståelse utan med sin breda kunskap leder hon dig även att mentalt förstå dig själv. Jag kan med stor tacksamhet och glädje säga att med Alexandras guidning har jag vuxit, inte bara som nypassionerad yogi utan även som människa. Tack!” // Maria Phillips – Livsteknik

 

ÅF – Västerås 

 

Vandringsbloggen.se

” Tack vare Dharma Yoga har jag skapat en närmare relation till naturen – där jag både jobbar och älskar att spendera fritiden. Alexandra bemästrar konsten att ta de uråldriga traditionerna och filosofin till en modern kontext och med nyfikenhet skapa upptäckarlust till ökad kroppskontroll, att hitta sitt andrum och skapa långsiktigt hållbart förhållningssätt till omvärlden.” // Angelica Mejstedt, Vandringsinspiratör och Friluftskonsult

 

Västmanlands teater

 

Mälarenergi AB

 

Vafab Miljö

Välkomna till Dharma!

Ta kontakt med Alexandra för mer info och bokningar