dharmasession-1612-web-63

Företag & Organisationer

Dharmayoga är mer än yogapositioner, tända ljus och mysiga avkopplande pauser från en hektisk vardag. Dharma erbjuder en hållbar livsstil – personlig utveckling byggd på vetenskap, gedigen kompetens och erfarenhet. Alexandra undervisar på ett alldeles unikt sätt, med humor och lättsamhet. Hon förmedlar yogans djupa visdomar på ett tillgängligt och inspirerande sätt. Dharma är för Er som tänker längre och djupare än enbart fysisk aktivitet och enskilda tillfällen. Dharma står för kreativitet, medmänsklighet, glädje och empowerment. Vad står Ni för?


Dharma erbjuder:

Team building

Kompis-yoga är en klass där utövningen sker i par och grupper. Vi stöttar och utmanar vår partner och lyssnar in och möter varandra. I relation med andra möter vi oss själva. Detta är en mycket uppskattad klass som garanterar mycket skratt och glädje, och en och annan insikt och överraskningar.

 

Inspirationsklass

Introducera medarbetarna till yoga med ett pass. Eller kanske har ni tidigare erfarenhet av yoga och vill få lite mer djup och inspiration.

 

Workshop

Halvdag, heldag, ett par timmar? Vi väljer tema tillsammans utifrån Era önskemål och behov. Antingen vill ni lägga fokus på fysiskt välbefinnande, styrka och smidighet eller så vill ni lägga till yogafilosofi, meditation och samarbetsövningar. Ni kanske är intresserade av hur yogan kan ta större del i vardagen och tekniker att finna ro och fokus?

 

Kurs

Skapa regelbundenhet i Er yogautövning! Dharma kan komma ut till Er, eller så kommer ni till Dharma Loftet på Kyrkbacken i Västerås. Ni kan välja att följa Dharmas ordinarie kursomgångar (8 – 10 tillfällen) eller gå på yoga hela terminen x-antal gånger i veckan i anslutning till Er arbetsdag.

 

Dharma talk

En Dharma talk är en sorts föreläsning där temat bygger på livets frågor, hur vi gör skillnad genom våra handlingar och vad det innebär att vara människa, individuellt och gemensamt. Dharma talks är populära och en uppskattad del i Dharmas utbud. De väcker nya tankar och öppnar upp för nya insikter och perspektiv. Här är tips på teman:

  • Vad är Yoga – definitioner och perspektiv om yoga.
  • Empowerment och självinsikt. Vad innebär det, och hur går det till? Hur kan en yogautövning hjälpa oss med det?
  • Compassion – We’re in this together. Vårt gemensamma ansvar för varandras och vårt eget välbefinnande.

Dharma-Inspirerade Företag & Organisationer

Trafikverket Västerås

Presentationsteknik.com

ÅF

Mälarenergi AB

Västerås Stad

Vandringsbloggen.se

Vafab Miljö


Välkomna till Dharma!

Ta kontakt med Alexandra för mer info och bokningar