Företag & Organisationer

Dharma erbjuder annat än tända ljus och mysigt avkopplande pauser från en hektisk vardag. Här får ni inspiration till en hållbar livsstil, medvetet ledarskap och personlig utveckling med grund i vetenskap, gedigen kompetens och erfarenhet. Alexandra förmedlar kunskap på ett alldeles unikt sätt, med humor och lättsamhet.

Dharma passar Er som tänker längre än enbart fysisk aktivitet och lyxiga pauser från vardagen. Dharma står för kreativitet, medmänsklighet, glädje, ansvar och empowerment. Vad står Ni för?

Kika nedan på Dharma-inspirerade arbetsplatser. Välkomna ni med!


Team building & Ledarskap

Non-Verbal communication & leadership  är en workshop där utövningen sker med en partner och i grupp. Vi stöttar och utmanar vår partner och lyssnar in och möter varandras behov. I relation med andra möter vi oss själva. Detta är en mycket uppskattad workshop som garanterar mycket skratt, en och annan insikt och del överraskningar.

Inspiration

Endurance & strength. Introducera medarbetarna till fysisk yogautövning. Eller kanske har ni tidigare erfarenhet av yoga och vill få lite mer djup och inspiration. Tillsammans skapar vi ett tillfälle som ger mersmak.

Workshop

Growth Retreat. Halvdag, heldag, eller ett par timmar? Vi väljer tema tillsammans utifrån era önskemål och behov. Antingen vill ni lägga fokus på fysiskt välbefinnande, styrka och smidighet eller så vill ni lägga till meditation och samarbetsövningar. Ni kanske är intresserade av tekniker och redskap för ro och fokus i vardagen?

Yoga Kurs

Resilience Practice. Skapa regelbundenhet i er yogautövning! Dharma kan komma ut till er. Boka ett antal tillfällen för er själva i anslutning till er arbetsdag

Dharma talk

Dharma talk är en föreläsning där temat bygger på frågor kring beteenden, hälsa, ledarskap och empowerment. Hur gör vi skillnad genom våra handlingar och vad innebär det att vara fullt delaktig i ditt liv? Dharma talks är populära och en uppskattade. De väcker nya tankar och öppnar upp för nya insikter och perspektiv.


Dharma-Inspirerade Företag & Organisationer

Alexandra är livsstils coach och skribent i nära samarbete med David JP Phillips och Presentationsteknik.se – ledande i Sverige och världen inom kommunikation och presentationsteknik. Och även med Equalate – Sveriges främsta inom organisationsutveckling för jämställdhet, mångfald och inkludering. Nedan finns några av företagen och organisationerna som Dharma har haft glädjen att arbeta med.

Veggoköket

Västmanlands teater

Equalate

David JP Phillips

Västerås Konstmuseum

Fotografiska

Trafikverket Västerås

ÅF – Västerås 

Mälarenergi AB

Vafab Miljö


Välkomna till Dharma!