Movement – The Body

Freedom Integrity Movement

Dharma undervisar med humor och djup. Lektionerna utgår från ett tema som ger riktning och intention och vi fokuserar på hållning och upplevelse. Vi övar i utforskande sekvenser som fördjupar kommunikationen med vår kropp, våra rörelser och vår autenticitet. Med den strukturen, övar att känna frihet, stå i vår integritet och manifestera vårt kreativa uttryck.

Företag     Egen Tid     Events&Workshops ⥥    Föreläsningar      Yogi Guidelines ⥥
⥥ Testimonials ⥥

Nu flyttar Dharma till ny sida. Samma djup och känsla men nytt innehåll.

Besök alexandrakambler.com Dharmayoga kommer inom kort att stängas ner.

AUTUMN SEASON 2022

Info kommer att läggas upp på alexandrakambler.com


Events & Workshops

Kontakta Alexandra för bokning och offert.

» Non-verbal Communication – övning i empatisk kommunikation och ledarskap.

» Empowered Women – empowerment och kreativitet genom medvetenhet och rörelse

» Anatomy of Integrity – Lär känna dig själv, dina gränser och potential

» Movement Freedom – Rörelse, kreativitet, mod och flow. En sensuell upplevelse


Privatlektioner & Mentoring

Egen tid

» Egentid –  Privatlektioner  –  Vi lägger tillsammans upp ett program anpassat efter dina behov. Din stund och din undervisning.

Tillsammans

» Partner Up! – Ta med en vän! Ett annorlunda sätt att öva och umgås. Och lära känna sig själv!


Företag & Organisationer

Besök alexandrakambler.com för fler tjänster!

» En Dharma-inspirerad arbetsplats!  – Boka kurs, inspirationstillfällen och teambuilding för kollegorna!


Yogi Guidelines & Information

För din och din sanghas trivsel

Sangha är sanskrit för gemenskap. Sanghan bygger på respekt, omtanke och kärlek.

Här finns några guidelines inför en yogalektion eller klass.

  • Låt oss börja utsatt tid.
  • Kom ren och utan parfymer.
  • Väskor, kläder samt eventuella andra tillhörigheter läggs i kapprum eller angiven plats. Inga personliga tillhörigheter, INGA MOBILER där vi yogar.
  • Använd mjuka sköna kläder som det är lätt att röra sig i.
  • Kom med öppet sinne.

Avbokning & återbetalningspolicy för samtliga ordinarie kurser

Din anmälan till events och kurs är bekräftad i samband med betalning. Betalningen ska vara inkommen senast startdatum. Vid avbokning senare än kursstart eller anmälningsdatum då detta anges, återbetalas inte avgiften. Ha koll på den aktuella platsens ordningsregler mm under respektive event.

OBS!! Ta med egen yogamatta om ingenting annat anges.


Testimonials

86190F29-6BC5-4E33-8F50-FE219FB5E770_1_105_cSällan har jag mött en lärare som Alexandra. Med stor närvaro och respekt för gruppen och processen, lever och andas hon det hon lär. 

Alexandra – en lärare som lika mycket är bredvid som framför, utmanar modigt och ger djup för att utveckla den och de hon möter till både kropp och sinne. Alexandras klasser är aldrig den andra lik och förankras i stark självkänsla  , mognad och in-lyssnande av den och de hon möter. Tre ord som beskriver Alexandra bäst; genuin, konstnärlig och förankrad.

Jag rekommenderar och värdesätter Alexandras undervisning starkt.  

Alexandra har ett skarpt öga och en stark berättarröst. Genom sin djupa förståelse för budskapets kraft når hon både ut och inom och genom.

Hon är en stark personlighet med kommunikationskraft. 

// Johanna Lundin VD Equalate AB


Movement with Dharma has done so much for me, it’s hard to describe without going deep and expose a piece of myself.Not only has my flexibility and connection with my body evolved. I also feel a big difference in “thought patterns” as they are much more positive. 

Alexandras way of teaching is humble and nurturing in a ”we’re all in this together” type of vibe. She has a nice balance between real life existential questions and being able to see the humorous way in which the universe works.

I am very grateful for Alex and what her classes have taught me about my inner self and the way it reflects into my everyday life. 

// Kim Di Paulo Musiker/artist


Bodil_Malmberg_stor

Under åren 2013-2015 har jag arbetat med Alexandra under några perioder.

Dels höll Alexandra i morgonträning inför dagens repetition. Vi värmde upp röst och kropp under Alexandras pedagogiska program som var oerhört väl komponerat och genomtänkt. 

Under ett par produktioner gjorde Alexandra även koreografin.Alexandra var väldigt

lyhörd för oss skådespelare som inte är dansare ,samtidigt fick hon oss att utmana oss själva. En hög konstnärlig ambition med enkla medel skulle jag säga om hennes pedagogiska arbete.

Det var väldigt givande att få arbeta med Alexandra då hon fick alla i ensemblen att göra sitt yttersta tack vare hennes tydlighet och värme. // 

Bodil Malmberg, Skådespelare Västmanlandsteater


Dharma yogis & testimonials

Foto: Ingemar Gardell


Dharma är för mig ett community där jag kan ge mig själv utrymme att vara i allt som är, dharma hjälper mig att flöda med livet och skapa utrymme för att kommunicera med min själ, med mig själv och andra som är på samma resa, ett sätt för mig att känna samhörighet med mig själv och andra, landa och ladda batterierna. Love// Eleonore


Det är skönt att komma till Dharma Yoga och bli utmanad, både fysiskt och mentalt. Alexandra är superduktig på det hon gör! Hennes klasser har både stärkt och mjukat upp min kropp och mitt tankesätt, vilket varit fördelaktigt på många sätt, bland annat i min löpträning.Jag är väldigt tacksam att Dharma Yoga finns. // Tobias

Hej!

Du är verkligen världens bästa! Har mått så otroligt bra senaste tiden. Ditt sätt att prata, coacha och peppa mig, vägleda och uppmuntra mig var en fantastisk upplevelse! Känner ett lugn som jag inte känt på väldigt väldigt länge… 

Vill gärna fortsätta hos dig! 

/ /Maria


Åh du är helt fantastiskt!!! Går alltid ut från dina klasser med ett lugn inombords, och kvällens klass var helt underbar.

//Ewelina


Hej Alexandra!

Tusen tack till underbar helg!! Såååå grym yoga!!! Du har grym kunskap och väldigt rolig!!

//Andreas