dharmasession-1612-web-36

People Of Dharma

Dharmas Tribe…

… är en community of yogis som söker och utforskar, var och en i sitt eget hjärta och tillsammans med och för varandra. Vi möts för att glädjas, öka vår medvetenhet och lyfta varandra. #WeReInThisTogether.

Och vill du ha mer inspiration, kanske du skulle vilja få Dharmas nyhetsbrev?


 Pay it forward

Donera

Tillsammans kan vi ge fler möjligheten att uppleva yoga och kultivera inre frid. Pay it forward är ett sätt att öva Karma Yoga. Dela din kärlek för yoga och donera klasser hos Dharma. Du vet vilken skillnad det kan göra.

Donera till Dharmas bankgiro 829-7970 och skriv „Donera yoga“ i meddelandet.

Ta klass

För dig som vill gå på klass, kolla om det finns klasser inne, och ta emot.


DharmaLoftet

Under våren 2017, flyttade Dharma in på den ljuvliga vinden i Blåsbogården. Vart kommer vi närmare himlen än på vinden, där de gamla taken rullar fram sina berättelser utanför fönstren och våra perspektiv får vidgas? Här kommer vi nu att samlas för yoga och allt det andra härliga som vi gör.

Detta bildspel kräver JavaScript.


Dharma yogis

Foto: Ingemar Gardell


TESTIMONIALS

Dharma är för mig ett community där jag kan ge mig själv utrymme att vara i allt som är, dharma hjälper mig att flöda med livet och skapa utrymme för att kommunicera med min själ, med mig själv och andra som är på samma resa, ett sätt för mig att känna samhörighet med mig själv och andra, landa och ladda batterierna. Love/ Eleonore

Det är skönt att komma till Dharma Yoga och bli utmanad, både fysiskt och mentalt. Alexandra är superduktig på det hon gör! Hennes klasser har både stärkt och mjukat upp min kropp och mitt tankesätt, vilket varit fördelaktigt på många sätt, bland annat i min löpträning.Jag är väldigt tacksam att Dharma Yoga finns. / Tobias

 Välkommen till Dharma familjen