IMG_7260

Be your own lighthouse med Sarah Elfvin

Hörsamma andetagen, lyssna in din practice och låt den avspegla, berätta vad du behöver. Ge dig själv utrymme att vara i dialog i din yoga.  

Under den här eftermiddagen utforskar vi såväl vad vår yoga practice avspeglar som de fantastiska verktyg yogan erbjuder. Hur kan yogan ge ljus och nya infallsvinklar, guida oss så att vi lite lättare navigerar i livet. Kanske till och med mot nya horisonter.

Vi är alla olika och under den här dagen smakar vi på hur de ayurvediska  tankegångarna kan få oss att kultivera balans och harmoni. Vad behöver just du för att vara i samklang med Dig? Kan du få syn på dina tankegångar under din practice och vad betyder det för Dig? Vad förtäljer din blick… kan du tillåta den att vara vänlig, nyfiken?

Under dagens första del utforskar vi ett mer dynamiskt flöde, prövar vad som kan ge oss utrymme; i kroppen, i sinnet, för hjärtat. Vi landar i en stilla meditation. Vi följer upp vår practice med pratstund och liten genomgång.

Dagens andra del skapar vi utrymme för mer stilla positioner, utforskar vår practice från yinperspektiv, avslutar i återhämtning med restorative yoga. 

Vi låter Yoga Nidra avrunda och guida oss i att att finna en intention.

En intention utifrån dina reflektioner, dina behov, utifrån det som resonerar med dig. Var din egen fyr!


Sarah Elfvin lever och bor på Mallorca där hon driver Lucky Bodies & Happy Souls, yogastudio och behandlingscenter, tillsammans med sin man. På yogans väg har mer dynamisk yoga, hatha och vinyasa utökats med alltmer yin, restorative, yoga nidra och olika meditationstekniker.

De senaste åren har Sarah fördjupat sig inom ISHTA lineage och har även gått deras masterutbildning. ISHTA står för ”that which resonates with the individual spirit” och är en akronym för ”integrated science of hatha, tantra, ayurveda”. ”Under yogans väg blir man mer och mer ödmjuk hur den erbjuder redskap att utforska såväl i min egen practice som då jag delar yoga; hur yoga ger oss redskap att navigera lite lättare i allt det där som är livet”.


Info

Datum: 29 april

Tid: 12:00 – 16:00

Pris: 750:- (550:- för Dharmayogis på kurs).

Anmälan innan 15 april.


Betalning till bankgiro 829-7970

Ingen återbetalning vid avbokning.

Din plats är bekräftad i samband med inkommen betalning.

Välkommen att höra av dig med dina funderingar och boka din plats nedan.

Be Your Own Lighthouse

Be your own lighthouse