Alexandra1606-web-39

ALFA

Tänk att lära känna sin hjärna, hur den fungerar, vad den ställer till med och hur vi faktiskt påverkar den. Vi är alla intrikata varelser med våra föreställningar och funderingar kring saker och ting. Ta en paus från analyserna och ramarna och surfa på vågorna med riktning och tillit.

Under kvällen får du en introduktion till hjärnvågor, vilka de är, när de är aktiva, och när du kan fånga den perfekta vågen för kreativt arbete.

Vi garanterar skratt, avkoppling, ömma men sköna koppar och en liten arsenal med verktyg och övningar som öppnar dina sinnen.

Har du något tema eller projekt du jobbar på just nu, som du kan tänka dig dela med andra? Något du fastnat med? Eller som du helt enkelt vill finna nya perspektiv kring. Ta med det! Vi samlar våra kreativa kloka lösningar och delar med varandra.

Max antal deltagare är 15 personer.
Detta är en försmak till en större överraskning som kommer längre fram.

Meddela ev. matallergi vid anmälan.


PROGRAM

16:30 Introduktion med närvaro
16:45 Yoga (du behöver inte ha erfarenhet av yoga sen tidigare, du fixar det här!)
18:00 Workshop med enkel middag.
19:45 Meditation/restorative
20:00 Reflektioner, frågor och mingel
20:30 Avslut

Vad du får med dig?

Insatsen gör skillnad! Kunskapen du får ta del av denna kväll kan ge dig nya perspektiv. Hur starkt önskar du en förändring? Vår förhoppning är att du får med dig verktygen, en klarare sikt och modet att ge dig in i ditt projekt helhjärtat. Och! att du ska ha haft en rolig, givande och minnesvärd kväll.

Hör av dig till oss med dina funderingar!
alexandra@dharmayoga.se
info@yonderful.se


Info

Pris: 750 kr (ordinarie pris: 1150 kr)
Lokal: Yonderful, Krangatan 1.
Anmälan: info@yonderful.se
(endast anmälan via mail, anmälan bekräftad i samband med betalning).
Senast 15 mars.
Betalning görs till Yonderful på bg 5231-5025. Betalningen bekräftar din plats.

Välkomna
Anna, Frida och Alexandra

Om Yonderful

Anna och Frida driver till vardags Yonderful. Här möts innovation, design, affärsutveckling och kommunikation. Vi stöttar team och organisationer med kreativa verktyg för att locka fram nya idéer och utveckla sitt erbjudande, projekt eller processer.
yonderful.se